Γήπεδα Padel

Όλοι οι αγώνες για το πρωτάθλημα Padel “Liga De Padel by Seven Padel Club“, διεξάγωνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Seven Sports Club, στην Παλλήνη Αττικής.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά κέντρα για Padel εδώ και χρόνια, έχει τις απαραίτητες ανέσεις και εγκαταστάσεις για την φιλοξενία πολλών αγώνων και παιχτών, προσφέροντας οτι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει ο αθλητής.

Στους χώρους του Seven Sports Club θα βρείτε έξι (6) γήπεδα Padel, πλήρως εναρμονισμένα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσμονδίας Padel, ως προς τα χαρακτηριστικά τους.

Τα δύο γήπεδα είναι πανοραμικά και τηρούν προδιαγραφές για αγώνες του World Padel Tour, ενώ το ένα γήπεδο, απευθύνεται σε παίχτες που επιθυμούν να παίζουν ένας εναντίον ενός!

Στις εγκαταστάσεις του Seven Sports Club, θα βρείτε και δύο καφέ – μπαρ, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη η παραμονή σας στον χώρο, κατά τις αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και για τον εφοδιασμό των αθλητών με τα απαραίτητα πριν και μετά τον αγώνα ή την προπόνηση.

Και στις δύο καφετέριες υπάρχει πληθώρα τραπεζοκαθισμάτων, για να απολαύσετε τον καφέ σας ή το φαγητό σας, και να χαλαρώσετε παρακολουθώντας τους αγώνες που διαδραματίζονται στα γήπεδα Padel.

Οι καφετέριες διαθέτουν όλα τα απαραίτητα ροφήματα (Νερό, αναψυκτικά, ενεργειακά ποτά, αφεψήματα, αλκοολούχα ποτά για τους ενήλικες φίλους μας), αλλά και πληθώρα σνακ και φαγητών. Όλα τα φαγητά που μπορείτε να απολαύσετε παρασκευάζονται με φρέσκα υλικά την στιγμή που τα επιθυμείτε, και καθημερινά προστίθονται στο μενού και νέες γευστικές επιλογές.

Τέλος στις καφετέριες, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων σε διάφορα αθλήματα, καθώς στον χώρο υπάρχουν τηλεοράσεις που διαθέτουν τα συνδρομητικά κανάλια μεγάλων εταιριών, που προβάλλουν αυτά τα πρωταθλήματα!

Που βρίσκονται τα γήπεδα